Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Noppert van NAC naar Foggia

Andries Noppert is weg bij NAC Breda. De 23-jarige doelman heeft een contract getekend bij het Italiaanse Foggia Calcio, uitkomend in de Serie B.

Dat maakt NAC via de officiële kanalen bekend. De club heeft besloten Noppert transfervrij te laten gaan. "Het is hem gegund, want het is een geweldige jongen die met zijn persoonlijkheid altijd heeft bijgedragen aan een goede sfeer in de groep", zegt technisch manager Hans Smulders over de doelman, die van eerste naar derde keus is gedegradeerd. "Helaas is het sportief gezien voor hem niet helemaal gelopen zoals wij met z'n allen hadden gehoopt."

Noppert is blij met de kans van NAC om te vertrekken. "Ik heb mooie jaren gehad bij NAC en heb me in de tijd dat ik hier ben echt thuis gevoeld in Breda. Helaas is het sportief uiteindelijk niet helemaal geworden wat ik ervan had verwacht en mijn sportieve ambitie heeft voor mij prioriteit. Het doet mij daarom goed dat NAC zich open heeft opgesteld en actief heeft meegedacht om mij de kans te geven ergens anders mijn geluk te beproeven", aldus de goalie.