Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Vermeer lijkt kans te gaan krijgen

Kenneth Vermeer lijkt op korte termijn een kans te krijgen onder de lat bij Club Brugge. Jan Mulder en Peter Vandenbempt zien dat de Russische doelman Vladimir Gabulov ook niet voldoet.

'Club Brugge speelt mooi voetbal. Schitterend elftal. Maar wat staat er in het doel? Je kunt niet elke wedstrijd drie of vier tegengoals incasseren en toch winnen. Dat gaat een keer fout', schrijft Mulder in zijn column voor Het Laatste Nieuws. 'Hij heeft de gelaatstrekken van een topkeeper. Het hoofd gaat alleen wat traag naar de hoek.'

Gabulov keepte de laatste vijf wedstrijden en kreeg dertien doelpunten om zijn oren. Ook commentator Peter Vandenbempt is kritisch. "Ik ben er met de week minder van overtuigd. Hij oogt niet echt soepel of explosief. Dat tweede tegendoelpunt van Charleroi was technisch heel slecht gedaan'', aldus Vandenbempt bij Radio 1.

Als het aan hem ligt, krijgt Vermeer een kans. ''Al die tegengoals helpen niet echt voor het vertrouwen van een doelman, ook al is hij een ervaren man van 34. Het lijkt me tijd dat die andere nieuwkomer, de Nederlander Vermeer, donderdag zijn kans krijgt in de beker tegen Standard." Vermeer zou na Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Gabulov de vijfde keeper zijn die dit seizoen onder de lat staat bij Club Brugge. Vandenbempt: "Dat moet een wereldrecord zijn."