Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
2e Geldschieter bij Roda in beeld

Aleksei Korotaev heeft concurrentie in de strijd om Roda JC. Salar Azimi, bekend van zijn investeringen in NAC Breda, heeft zich gemeld in Kerkrade.

Dat melden De Limburger en 1Limburg donderdag. Azimi (35) heeft inmiddels een gesprek gevoerd met de clubleiding. Woensdagavond was hij aandachtig toeschouwer bij de competitiewedstrijd tussen Roda JC en Ajax (2-4). "We hebben een onderhoud gehad. Dat gaf me een positief gevoel", bevestigt Roda-eigenaar Frits Schrouff.

Azimi is een miljonair van Iraanse komaf, die als asielzoeker naar Nederland kwam en zich verplaatst in onder meer een zilverkleurige Lamborghini van een half miljoen euro. Het is niet de eerste keer dat de zakenman opduikt bij een Nederlandse club. Vorig jaar stelde hij de spelers en staf van NAC een premie van 110.000 euro in het vooruitzicht als ze zouden promoveren. De fans kregen bier en champagne.

In de tussentijd is Korotaev ook nog in beeld als investeerder voor Roda JC. Het geduld van Schrouff begint echter op te raken. "Aleksei moet zich wel vlug melden. De hele zaak rond hem duurt lang, het moet niet steeds weer uitstel worden."