Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
MVV-trainer Elsen grijp hard in

MVV-trainer Ron Elsen heeft donderdagochtend hard ingegrepen. De trainer van de Jupiler League-club heeft zeven spelers wegens vervelend gedrag een flinke waarschuwing gegeven.

De Limburger meldt dat het onder andere gaat om basisspelers Steven Pereira, Jonathan Okita, Marvin Ogunjimi en Christophe Janssens. Zij zouden zich onvoldoende hebben ingezet tijdens een kopoefening en gelaten hebben gereageerd na ieder verloren potje. "Ik ga door met jongens die willen. Ik heb me gruwelijk geërgerd", zei hij na afloop. De betreffende spelers moesten zich zien te vermaken op een ander veld.

"We zitten in een moeilijke periode en om daar uit te komen, kun je alleen maar hard werken en geconcentreerd blijven. Daar ontbrak het aan en dat irriteert. Wij als trainers willen dingen graag terugvertaald zien op het veld. Spelers moeten doen waarvoor ze hier zijn en zichzelf verbeteren. Gebeurt dat niet, dan grijpen we in. Meestal gebeurt dat tussen de muren van het kleedlokaal, nu ziet iedereen het. Dat maakt me niks uit."

MVV verkeert in zwaar weer. De nummer vijftien van de Jupiler League won voor het laatst op 15 december en pakte uit de laatste vijf wedstrijden slechts één punt. Vrijdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen SC Cambuur.